9 Haziran 2020 Salı

Dantelli Fantazi Giyim Modelleri 2020

dantelli fantazi giyim modelleri 2020



Fantezi giyim konusunda yazdığım yazılar genelde çok seviliyor, sanırım pek hakkında konuşulmayan konular yüzünden olsa gerek. Ee bu konuda pek bir içeriğe rastlamak pek kolay değil. Bugünde birçok moda markasının dantelli fantazi giyim modellerini sizler için tanıtacağım.


Şimdi bu dantel başlı başına bambaşka bir tekstil ürünü veya fenomeni diyebilirim. Dantel avrupada ilk olarak kullanılan aslında bir düğüm çeşidi diyebilirim. İlk olarak Venedik'te 16. Yüzyılın ortalarında ilk dantel örneklerine rastlanıyor. İlk olarak Avrupa'da mı bulundu yoksa oraya doğudan mı geldi pek bilinmiyor. İşte mekik olarak işlenen dantel, günümüze kadar bir çok elbisenin, iç giyim ürününün hatta yıllarca eşyalarımız üstünü süsledi durdu.

O el emeği danteller bir gün fark edildi ki kadın vücuduna da çok yakışıyor. İşte bizim konumuzda burda başlıyor. Fantazi giyim modelleri, seksi elbiseler, fantezi iç giyim modelleri tamamı neredeyse dantel işlemeli olarak satılıyor. Dantelli sütyen modelleri, dantelli külotlar hem fiyat olarak normal iç çamaşırlarına göre çok daha pahalılar ama ben danteli saten şort ve gecelik modellerinde daha çok seviyorum. Neyse konuyu fazla uzatmadan bugün birçok fantezi giyim markasının dantelli iç giyim ürünlerini sizler için bir araya getirdim. Keyifli Alışverişler.

dantelli jartiyer modeli

dantelli siyah babydoll modeli

dantelli siyah kuşaklı fantezi külot

mavi renk dantelli fantezi gecelik

dantelli diz üstü jartiyer çorabı

beyaz renk dantelli fantezi bol kesim külot modeli

dantelli beyaz renk seksi külot

bordo renk dantelli fantezi sütyen takımı

fileli fantezi jartiyer çorabı dantelli

şık spor fantezi dantelli külot



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dantelli Fantazi Giyim Modelleri 2020

Fantezi giyim konusunda yazdığım yazılar genelde çok seviliyor, sanırım pek hakkında konuşulmayan konular yüzünden olsa gerek. Ee bu ko...