31 Mayıs 2020 Pazar

2020 Siyah Gecelik Modelleri

fantazi gecelik modeli, dantelli gecelik, siyah gecelik, seksi gecelik



Kadınların en çok tercih ettiği ve aradığı kıyafet hiç kuşkusuz gecelik modelleri. Nedeni herkesin güzel bir uykuya ihtiyacı olması ve bu uykunun kalitesini arttıran önemli bir faktöründe gecelik olması. Gecelik seçerken, kumaşına, kesimine ve rahatlığına bakmak gerekiyor. Mesela kalitesiz kumaşlar hem rahat değil hem kolay koku yapıyor hemde terletmeyi çoğaltıyor. 

Pamuklu Gecelik Modelleri:

Pamuklu gecelikler genel olarak kumaşından dolayı terletme yapmayan modeller olarak ön plana çıkıyorlar. Gece boyu nefes alan kumaş terletmeyi önler ve koku yapmaz ayrıca teniniz nemli kalmadığı için üşümez veya yapış yapış hissetmezsiniz.

Askılı Gecelik Modelleri:

Yaz aylarının vazgeçilmezi bu gecelik modelleri genel olarak ince tüllü kumaşlar ile üretimi yapılıyor. Modal veya kaşmiş gecelikler hem rahat hemde şık bir görüntü sunuyor üstelik hafif oldukları için yaz günleri rahat bir uyku sağlıyor.

Fantazi Gecelik Modelleri :

Bu modeller ise uyku uyumaktan çok uyku öncesi kıyafeti diyebiliriz, ve çok değişik modelleri bulunuyor. Genel olarak göğüsleri gösterecek incelikte transparan modellerden oluşuyorlar. Bel hizasında biten bu modeller dantel detaylar ile süsleniyor ve çok seksi bir görüntü oluşturuyor. Altına giyilecek şık bir tanga veya görğüs uçlarını kapatan göğüs ucu kapatıcı ile kombini eksiksiz hale getirebilirsiniz. 

Keyifli alışverişler dilerim....



kırmızı kuşaklı gecelik modeli

pamuklu gecelik modeli

askılı arkası bağlamalı gecelik modeli

tüllü transparan önü açık gecelik modeli

popo kısmı açık fantazi gecelik modeli




transparan tüllü siyah fantazi gecelik modeli


tangalı fantazi gecelik modeli

dantelli fantazi gecelik modeli









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dantelli Fantazi Giyim Modelleri 2020

Fantezi giyim konusunda yazdığım yazılar genelde çok seviliyor, sanırım pek hakkında konuşulmayan konular yüzünden olsa gerek. Ee bu ko...