8 Haziran 2020 Pazartesi

2020 Fantezi Elbise Modelleri

2020 fantezi elbise modeli


Bu senini modası genel geçer senelere hiç benzemiyor. Bu sene kıyafetlerde etnik desenler ön planda yer almakta ve bu esintiler genel olarak iç çamaşırı modellerinde de kendini gösteriyor. Bakımlı kadınların moda olarak günlük kıyafetleri önemsemesi ne kadar doğru ise sıcak ve heyecanlı gecelerde demode kalmaması da o kadar önemlidir. Bu sebeple her bakımlı ve kendine güvenen kadının 2020 fantezi elbise modellerini kesinlikle görmesi gerekiyor.


2020 fantezi elbise modelleri genel olarak hem seksi hem de oldukça çekici tarz ve çizgiler içeriyor. Genel olarak şık bir teşhir hali, yaramaz dekolte detayları, iç ısıtan ipeksi transparan kumaşlar, detaylı ve etnik öğeler taşıyan dantel desenleri seksi bir tarz arayanları adeta mutluluktan havaya uçuracak kadar güzel. Özellikle büyük beden giyinen kadınlar için paleo tarzı fantezi elbiselere bayılacaksınız.

Renk olarak siyah, beyaz renkli fantezi elbise modelleri ön planda olsada etnik desenler, kontrast renklerden oluşan elbiseler yine mağazalarda yerini almış bulunmakta. Uzun elbiselerde transparan kumaşlar, boydan boya yırtmaçlar, popo kısımlarını oldukça seksi gösteren asimetrik kesimler bu fantezi elbiseleri muhteşem kılıyor. Kısa fantezi elbiselerde ise, dar kesim modeller, pullu parlak kumaşlar, ipli çekici detaylar yine ön planda yer almakta. Alt kısımda birçok markanın fantezi elbise modelleri fotoğraflarını inceleyip sizde fikir sahibi olabilirsiniz. Keyifli Alışverişler.

transparan siyah renk fantezi elbise modeli

transparan dantel detaylı uzun fantezi elbise modeli siyah renk

dar kesim yarım kol transparan fantezi elbise modeli, siyah renk dantelli

dantelli siyah renk transparan fantazi elbise modeli yırtmaçlı


beyaz renk yanları ipli yırtmaçlı fantezi elbise modeli diz üstü

dar kesim diz üstü fantezi elbise modeli beyaz renk seksi elbise

askılı asimetrik kesim mavi çizgili diz üstü fantezi elbise modeli

derin yırtmaçlı etnik desenli askılı yazlık fantezi elbise modeli



pullu püsküllü mor renk mini fantezi elbise modeli


beyaz renk bol kesim yırtmaçlı ipli fantezi elbise modeli











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dantelli Fantazi Giyim Modelleri 2020

Fantezi giyim konusunda yazdığım yazılar genelde çok seviliyor, sanırım pek hakkında konuşulmayan konular yüzünden olsa gerek. Ee bu ko...